luni, 2 noiembrie 2015

12.Eleganța un factor important în viața femeilor



A fi femeie este cel mai greu lucru din lume, știu pentru unii poate fi ceva ușor, dar pentru ele, pentru femei lucrurile nu stau așa de roz. O femeie trebuie să aibă mereu grijă în ce se îmbracă, spre deosebire de băieți care pot purta aceeași haină și două zile, cu siguranță nimeni nu va observa.
ChicElite_sloganO femeie dacă vine și a doua zi în aceleași haine cu siguranță va stârnii multe bârfe și va capta interesul tuturor, dar într-un mod negativ, pentru noi este ușor să ne asortăm hainele, mai ales că de cele mai multe ori nici nu ne interesează ce purtăm, vrem doar să fim siguri că plecăm îmbrăcați. O fată în schimb trebuie să aibă mereu grijă cum își asortează hainele, de unde și le cumpără, cât de bine îi stau pe corp și multe alte lucruri care, chiar dacă par neimportante,  fac diferența între o persoană elegantă și o persoană simplă.
Fetelor și femeilor care pun accent pe vestimentația lor, care doresc să fie mereu elegante să poarte hainele care li se potrivesc cel mai bine și care le scot cel mai bine în evidență le recomand Ellis, este vorba de un brand românesc care a luat naștere datorită doamnei Eli Lăslean, acest brand a reușit să se remarce foarte mult în rândul modei din țara noastră, iar în acest moment multe personalități de seamă din țara noastră  își aleg hainele de la această creatoare de modă.
Ellis micSunt sigură că măcar o singură dată a-ți avut ocazia să vedeți o ținută purtată de Doamna Carmen Iohanis, soția Președintelui nostru, am observat cu toții că mereu ținutele ei aveau acea eleganță care te face să porți respect persoanei din fața ta. Vă spun un secret, Carmen Iohanis se numără printre persoanele care au spus da pentru Ellis, astfel celebra creatoare de modă Eli Lăslean a devenit prima stilistă a Primei Doamne.
Dacă tot v-am dezvăluit atât de multe lucruri, vreau să vă mai spun ceva înainte de a mă opri, tot pentru femei există comunitatea online Chic-Elite, această comunitate nu este una simplă, pentru că ea oferă sprijin pentru femeile care doresc să pornească anumite proiecte, fie dacă ele sunt de natură profesională sau chiar personală.
Această comunitate face tot posibilul să le ajute pe femeile care decid să apeleze la sfaturile lor, aici fiecare membru poate primi răspunsuri la întrebări, dar și multe alte modalități prin care sunt ajutate. 
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu