miercuri, 4 noiembrie 2015

13. O nuntă de poveste



”A fost odată ca niciodată o prințesă ce trăia într-un turn și era atât de frumoasă încât zeci de prinți din celelalte regate veneau să îi ceară mâna, dar tânăra nu dorea să accepte pe nimeni. Avea tenul de culoarea grâului, părul auriu, iar ochii mari și albaștri parcă zmulși din înaltul cerului și printesa era tare zglobie. Sărea, dansa, cânta, doar un singur lucru o întrista: era mereu singură și își dorea un suflet pereche, dar nu un prinț ca cei care îi călcau pragul zilnic, ci mai degrabă... un prinț ca în povești.
photoDar într-o zi prințul dorit a apărut si a scăpat-o din turnul în care stătea ca o prizonieră, au plecat departe și au decis să își unească destinele, dar a apărut o problemă... Nu puteau găsi un restaurant de poveste, care să poată să le aducă mereu aminte de minunatul moment în care au spus da. La foarte puțin timp prințesa noastră se plimba prin București și admira clădirile, ceva a oprit-o însă în loc, în fața ei apărea o clădire mirifică al cărei nume era GoldenTulip Times, numele împreună cu clădirea impunătoare au făcut-o să intre înăuntru și să ceară  mai multe informații.
Astfel a aflat că aceea clădire era un hotel ce avea un restaurant și mai mirific, perfect pentru planurile ei de nuntă, era vorba de Restaurant Gold Old Times, până și numele o ducea cu gândul la prima ei întâlnire cu prințul, așa că a decis să rezerve restaurantul pentru nuntă.
Imediat a plecat să îi spună vestea ceea bună, să îi povestească cum a găsit  un restaurant de poveste aflat în incinta unui frumos hotel, mare și grandios precum un castel, era perfect, mai ales că prietenii lor aveau și unde să stea pe toată durata petrecerilor. Decizia era luată urmau să aibă parte de o nuntă la hotel.
12047172_10153708553810561_642325336665005884_nAstfel Prințesa și Prințul nostru au avut o nuntă de vis, iar invitații au fost multumiți, atât de grandioasa nuntă cât și de somnul plăcut din hotel, totul a fost exact cum își imaginaseră cei doi miri. Începând cu primirea și continuând cu servirea preparatelor și chiar până la muzica pusă.”
Fiecare dintre noi poate avea o nunta de vis la Restaurant Gold Old Times și se poate bucura de un somn odihnitor la Hotel Golden Tulip Times, locația lor este chiar în centrul Bucureștiului, pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde din oraș. Fiecare nuntă realizată aici va rămâne în mintea oaspeților pentru  foarte multă vreme.
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu