miercuri, 25 noiembrie 2015

22.Hairminatorul – speram ca părul sa nu răspundă “I’ll be back!”



A fi femeie nu este un lucru atât de ușor, de exemplu dacă bărbații au păr pe piept ei sunt chiar cool, același lucru se aplică și la mâini sau la picioare, pentru o femeie însă lucrurile stau total diferit, noi trebuie să avem pielea curată ca pielea unui bebeluș pentru a fi considerate la modă.
Bine acest lucru are și o reală importanță asupra sănătății noastre, părul poate reține diverși microbi ceea ce nu este bine.Tocmai din aceste motive femeile au încercat mereu să găsească o metodă prin care să scape de părul din locurile nepotrivite.
Știți filmul cu Terminator? Ei bine femeile sunt ceva în genul unui Hairminator care face tot posibilul ca părul să nu mai ducă la bun sfârșit planul de ”I will be back” adică de a se întoarce cu forțe și mai mari.
Metodele prin care femeile au încercat să scape de păr au fost din cele mai diversificate și de multe ori foarte usturătoare, îmi aduc aminte doar de folosirea cerii pentru scăparea de păr, era de ajuns o mică neatenție pentru ca întreaga piele să aibă de suferit, mai mult decât atât chiar și dacă totul mergea bine durerea tot nu ezita să apară.
Silk'n Glide 50KDe curând am descoperit însă un nou prieten, este vorba de epilatorul Silk'n Glide, acest epilator oferă o protecție de durată împotriva părului și mai mult decât atât durerea este foarte diminuată. Nu mai trebuie să ne facem griji atunci când persoana iubită ne surprinde printr-o excursie la mare și noi nu am avut timp să scăpăm de părul de pe picioare, doar adăugăm epilatorul în bagaj și suntem gata de plecare.
Fiind foarte micuț epilatorul poate fi luat peste tot fără a ne face griji că geanta va deveni mult mai grea sau mai voluminoasă, tot ce avem nevoie pentru a-l folosi este o alimentare la curent, el este portabil dar fără current este inutilizabil.
Nu doar că vom scăpa în acel moment de păr ci ne vom bucura de o metodă eficientă pentru o epilare definitivă. Nu v-ați gândit niciodată cum ar fi să scăpați definitiv de părul din locurile în care nu ar trebui să apară? Nu mai stați pe gânduri lua-ți-vă un epilator de la Silk'n.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu