vineri, 13 noiembrie 2015

17. Cum am avut nevoie de o noua baterie auto



O sa va povestesc o intamplare hazlie care mi s-a intamplat odata cand eram la tara cu masina. Am plecat din orasul in care locuiesc Craiova ,la tara la bunici ,la vreo 60 km spre Bailesti.
 Bateria masini imi cam facea probleme de ceva timp dar o dusesem la un service si acei oameni  mi-au garantat ca nu o sa am probleme pe drum. Am mers bine pana in Podari si cand sa iau curba spre Dealul Podariului mi-a iesit un card de gaste cu bobocii dupa el drept in fata.
 Am oprit sa las bietele vietati sa treaca si cand sa pornesc iar la drum nu am mai putut.Acumulatorulauto numai facea contact. Cativa oameni au sarit sa ma ajute si pana la urma am pornit.
 Am urcat dealul cu chiu cu vai si am mers mai departe cu grija sa nu mi se opreasca iar motorul. Pe la Radovan dinspre padure iesea o caruta cu lemne, a trebuit sa opresc ca sa treaca si acum mi-a cedat bateria.
Noroc ca mai e si acum o societate care are tractoare ,au venit 2 oameni si mi-au dat curent la baterie. Am ajuns si eu l-a destinatie dupa vreo 2 ore de ma dadusera disparuta ai mei si intrasera la griji ca n-am dat nici un semn de viata. Am uitat sa va spun ca mi se descarcase si bateria de la telefon.
 Ei 3 ceasuri rele. Mi-am facut treaba la tara am ajuns si in Craiova cu bine si m-am gandit sa caut pe internet o firma specializata care sa imi monteze o baterie Varta noua pe masina si sa ofere si garantie.
 Am apelat la BATERIIAUTO.NET care mi-a adus o baterie noua la domiciliu, din categoria de baterii auto Bosch,mi-a facut montajul la un pret mic oferindu-mi si garantie pe loc. Plata am facut-o cu cardul direct pe site, pretul includea si tva-ul plus predarea vechii baterii.  De acum incolo voi comanda bateria auto sau acumulatorul auto numai de la Bateriiauto.net care iti asigura montajul, garantie si te scapa de vechea baterie auto.Acest articol a  fost scris pentru SUPERBLOG 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu