luni, 8 februarie 2016

Ce este un server dedicat si cat de avantajos este pentru afacerea ta online?

Gazduirea web am putea spune ca reprezinta unul dintre pasii principali pe care trebuie sa ii faca orice companie in momentul in care vrea sa isi propulseze afacerea si in mediul online.

Gazduirea web am putea spune ca reprezinta unul dintre pasii principali pe care trebuie sa ii faca orice companie in momentul in care vrea sa isi propulseze afacerea si in mediul online. Internetul a devenit una dintre cele mai competitive platforme din ultimii ani datorita impactului pe care acesta il are astazi asupra vietii noastre de zi cu zi. Fara optarea pentru un serviciu de gazduire web, un site nu se poate regasi sub nicio forma pe internet de catre utilizatori. Pe langa serviciul de gazduire web, un alt aspect deosebit pe care trebuie sa il luam in calcul pentru a ne asigura succesul intr-un astfel de mediu este alegerea unui server care sa ii ofere site-ului o functionalitate excelenta.
Exista fara indoiala numeroase tipuri de servere pentru care putem opta, insa trebuie sa luam in calcul faptul ca traficul in mediul online este una dintre cele mai dinamice componente astfel ca schimbarea serverului sau optarea pentru unul mai performat reprezinta doar o chestiune de timp. O alegere cat se poate de potrivita, mai ales in conditiile in care dispunem de o afacere care evolueaza constant, este fara indoiala reprezentata de serverul dedicat pe care il putem obtine de la  www.tlh.ro. Un server dedicat inseamna pe langa o alegere potrivita si multiple avantaje pe care de foarte putine ori le luam in calcul atunci cand alegem un server.
Ce este un server dedicat de la TLH?
Un server dedicat presupune inchirierea resurselor unui server in intregime, aspect care ii ofera unui site o functionalitate aparte. De obicei in momentul in care numarul de resurse este insuficient, timpul de incarcare al site-ului va scadea pana in momentul in care acesta va deveni indisponibil. Pentru a nu compromite afacerea online intr-un fel sau altul, va fi nevoie sa facem un upgrade la server. Serverele dedicate insa dispun de un numar de resurse urias care vor fi suficiente pentru orice site vreme indelungata.
Avantajul major al serverelor dedicate este dat de faptul ca resursele de care acesta dispune nu sunt impartite intre utilizatori cum se intampla in cazul altor tipuri de servere, intregul numar de resurse fiind oferite numai unui utilizator. Acest aspect inseamna automat ca serverele dedicate sunt mult mai sigure atunci cand vine vorba despre securitatea bazelor de date sau a altor informatii deosebit de importante.
Alegerea unui server dedicat ne da automat posibilitatea de a ne selecta sistemul de operare, precum vom avea si posibilitatea de a aloca numarul de resurse in functie de necesitatile actuale. Serverul dedicat reprezinta fara indoiala una dintre cele mai avantajoase variante pe care le avem insa trebuie sa luam in calcul faptul ca acesta presupune o investitie ceva mai mare, dar pe care o vom putea amortiza in scurt timp.



Citeste mai mult: Ce este un server dedicat si cat de avantajos este pentru afacerea ta online?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu